Wenst u bloemen bezorgd te hebben in Utrecht of elders in het land? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bloemen is onze passie en wij bezorgen in heel Utrecht en ook daarbuiten. Elke ochtend halen we verse bloemen van de bloemenveiling in Aalsmeer, brengen die naar onze winkel / atelier in het centrum van Utrecht en verwerken deze bloemen vervolgens tot prachtige boeketten voor alle budgetten. We verkopen natuurlijk veel van de bloemen in de winkel, maar rijden dagelijks door heel Utrecht om bloemen te bezorgen.

Wenst u bloemen te bezorgen in Utrecht en wenst u dit te doen bij een echte bloemist in Utrecht, dan bent u wederom bij ons aan het juiste adres. Bloemenbutler.nl is opgezet door een aantal ondernemers. Ze zijn opgegroeid in een bloemen familie en werken al sinds jaren met bloemen. We werken bij de bloemist met enkel bloemen van het seizoen. Dat maakt de samenstellen van een boeket uitdagender, aangezien men afhankelijk is van het aanbod. U heeft dan wel een uniek boeket, waar u blij van wordt.

  • Bruidswerk: Voor de mooiste dag van uw leven heb ik allerlei mogelijkheden. Van bruidsboeket tot complete aankleding van de kerk en het feest. Ik vind het belangrijk om de wensen van de bruid en bruidegom zo goed mogelijk uit te werken, om hiermee bij te dragen aan een geweldige dag. Zo werk ik meestal niet met standaard praatjes of foto’s, maar vraag ik aan de klant welke bloemen ze mooi vinden. Welke stijl de jurk heeft en welke vorm ze in gedachten hebben. Aan de hand daarvan maak ik het bruidsboeket. Het overige bloemwerk pas ik hierop aan.
  • Rouwwerk: Bij het uitzoeken van de bloemen voor het afscheid van een dierbare, help ik u graag. Een boeket, kistbedekking en aankleding van de verschillende ruimtes. Samen met u kijk ik naar de wensen die u heeft en aan de hand daarvan maak ik een gepast arrangement.

Bloemen kopen in de winkel

U kunt bij ons in de winkel terecht om een boeket samen te stellen wat we later die dag door heel Utrecht bezorgen. Bij het samenstellen van een boeket staan de wensen van de klant bovenaan. Bij de bloemist gaan we uit van het gesprek met de klant, waarin u als klant aangeeft welke bloemen u mooi vindt en van welke stijl u houdt. Zo krijgt u een uniek boeket dat helemaal op maat gemaakt. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om langs te komen in de winkel, dan is het ook mogelijk om uw bestelling telefonisch of via ons aanvraag formulier te plaatsen. Ook is het mogelijk om een wekelijks of maandelijks abonnement af te sluiten, waarbij we wekelijks of maandelijks uw bloemen bezorgen. Dit doen we voor zowel particulieren alsook bedrijven.

Online bloemen versturen

Mocht u via de website uw bestelling willen plaatsen, dan kunt u kiezen uit een reeks van voorbeelden. Kies in van de voorbeelden en plaats uw order. U bestelde boeket zal vliegensvlug worden gemaakt en bezorgd worden op het opgegeven adres in Utrecht. De bestelde bloemen zullen snel op ieder adres in Utrecht afgeleverd worden. Vaak kan dit nog dezelfde dag. Laat ons uw favoriete bloemen weten en wij zullen ervoor zorgen dat ze op uw adres in Utrecht bezorgd worden. Dankzij het grote netwerk van Bloemen Butler, is het ook mogelijk om door de rest van Nederland snel bloemen te bezorgen. Wereldwijd kunnen wij ook boeketten laten bezorgen, aangezien we zijn aangesloten bij een internationale bloemen bezorgservice.